Bouwen in vertrouwen
 


Contact

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u een offerte wilt aanvragen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Privacyverklaring Bouwbedrijflucian.nl

Bouwbedrijf Lucian respecteert uw privacy en houdt zich aan de regels die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Persoonlijke gegevens worden alleen op deze website en alleen voor zover dat nodig is verzameld. U kunt deze website bezoeken zonder persoonlijke gegevens af te staan.

Persoonlijke gegevens worden alleen verzameld als ze gebruikt kunnen worden voor diensten die op onze website worden aangeboden (aanvragen/ bestellingen/ contact). Uw adresgegevens kunnen voor leveringen aan huis met toeleveranciers van bouwmaterialen worden gedeeld.

Bouwbedrijf Lucian deelt uw gegevens verder niet met derden, en ook worden deze gegevens niet gebruikt voor reclame en/of nieuwsbrieven. U kunt er van uitgaan dat wij zorgvuldig met uw gegevens omspringen als u ze met ons deelt, en deze goed beveiligen. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucian.